Haaland je nakon potpisa za Borussiju imao samo riječi hvale za Salzburg
Haaland je istakao da je dolazak u Salzburg bio najbolji potez u njegovom životu

Norvežanin karijeru nastavlja u njemačkom klubu

Haaland je nakon potpisa za Borussiju imao samo riječi hvale za Salzburg

S. Pašalić

Erling Haaland se zahvalio Salzburgu za sve što je uradio za njega i istakao da je dolazak u ovaj klub bio najbolja odluka u njegovom životu.

Mladi Norvežanin je danas potpisao za Borussiju Dortmund nakon što je ove sezone zablistao i sa 28 golova u 22 utakmice privukao pažnju mnogih klubova.

Haaland je u januaru ove godine stigao u Salzburg, ali ga sada već napušta, a nakon potpisa za Borussiju se zahvalio svom sada već bivšem klubu.

"Moj prelazak u Salzburg bila je najbolja odluka u mom životu do sada", rekao je u izjavi za zvaničnu stranicu Salzburga.

"Toliko se toga dogodilo u zadnjih godinu dana, teško je povjerovati. Imao sam priliku toliko naučiti u savršenom okruženju i u kratkom vremenu. Izuzetno sam zahvalan svima u klubu na ovome."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ponosan sam što sam bio dio ove ekipe i želim svima da se sezona u Salzburgu može tako uspješno nastaviti."

"Za mene se putovanje nastavlja s Borussijom Dortmund, ali uvijek ću se s radošću osvrnuti na Salzburg.", dodao je Haaland.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti