Haaland novi fudbaler Borussije Dortmund!

Sve je gotovo

Haaland novi fudbaler Borussije Dortmund! · Zvanično

Norveški napadač Erling Haaland novi je fudbaler Borussije Dortmund.

Ovaj igrač važi za jednog od najboljih napadača u Evropi u ovom momentu i željelo ga je pola najboljih klubova, ali na kraju se odlučio za BVB.

On ima samo 19 godina i Borussija je u ovom momentu vjerovatno bila i najbolje rješenje za njegov dalji razvitak.

U toku ove sezone odigrao je 22 utakmice i postigao 28 golova. Posebno je oduševio u Ligi šampiona gdje je oborio brojne rekorde.

Borussia je sigurno dovela vanserijskog napadača i u drugiom dijelu sezone će biti mnogo opasan rival svima, a njeni navijači mogu biti oduševljeni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Dortmunda, željili su ga Manchester United, Juventus, Atletico Madrid, Bayern itd. On je s novim klubom potpisao ugovor do 2024. godine. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Iako bi ga volio vidjeti u Unitedu, a baš i nisam neki fan Borussije mislim da je donio pravilnu odluku
6 5
Arnel925
Zar niste prije dva dana napisali da ide u Man Utd
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi