Marca: PSG kupuje Halanda, Norvežanin objavio fotografiju iz aviona

Norvežanin seli u Pariz?

Marca: PSG kupuje Halanda, Norvežanin objavio fotografiju iz aviona

Edmir Škorić

Marca danas donosi vijest o PSG-ovom napadu na Erlinga Haalanda.

Real Madrid radi na dovođenju Kyliana Mbappea, koji bi u narednim danima mogao da potpiše za Kraljeve, pošto se vjeruje da će PSG na kraju pristati na ponudu od 180 miliona eura.

Na Parku prinčeva su navodno alternativu pronašli u Erlingu Haalandu, sjajnom Norvežaninu koji je i sinoć protiv Hoffenheima u 3:2 pobjedi Borussije nastavio svoju golgetersku seriju.

Parižani žele Haalanda da uprae s Messijem i Neymarom, te njegovim dovođenjem nadoknade gubitak Mbappea.

Haaland je u međuvremenu objavio fotografiju iz aviona s opisom "Ugodan dan", a Marca i drugi španski mediji istu su okarakterisali kao još jedan "dokaz" da bi Haaland mogao napraviti transfer u samom finišu prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bilo bi zaista spektakularno ako PSG nakon Donnarumme, Ramosa, Wijnalduma, Hakimija i Messija dovede i Halanda, a još spektakularnije zvuči Mbappeov prelazak u Real Madrid.

Top Komentari

dadoodad
Jednom ćete nešto i pogoditi, samo naprijed
13 0
King_Kenny
...pa sa ove fotografije je i najvecem laiku jasno da on potpisuje za PSG...sve je jasno kao dan na fotografiji..."have a nice day" u prevodu znaci "potpisujem za PSG"...a to sto je u avionu moze da znaci samo da je krenuo za Pariz jer gdje bi se drugo moglo ici avionom nego tamo.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti