Haaland: Šta je tu čudno, pa ja to oduvijek radim

Nije iznenađen

Haaland: Šta je tu čudno, pa ja to oduvijek radim

Edmir Škorić

Napadač Borussije Dortmund Erling Haaland nije iznenađen impresivnim brojkama.

Haaland je oduševljavao asistencijama i golovima u dresu Salzburga, a nastavio je to raditi i u dresu Borussije.

Mladi Norvežanin je naprosto postao jedna od najvećih senzacija u svijetu nogometa, ali on sam ističe da to nije ništa čudno i da to radi cijeli život.

"Nemojte da se čudite, ja to radim cijeli život. To sam radio kao klinac, a radim i sad. Uvijek sam znao da ću biti dobar fudbaler, ali nisam očekivao da će se sve odvijati tako brzo. Sviđa mi se to," rekao je Haaland.

Imao je ponude velikana, između ostalih i Manchester Uniteda, ali u dogovoru s agentom Minom Raiolom izabrao je Dortmund.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Uvijek sam znao za navijače Borussije, ali druga je stvar kada igrate u tom klubu. Od početka sam bio 'zagrijan' za transfer u Borussiju. Sviđa mi se na koji način ovdje sve funkcioniše. Od prvog dana se u Dortmundu osjećam kao kod kuće".

U samo devet utakmica u dresu Borussije napadač je postigao 12 golova.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
A šta ja znam, možda jer nije isto mlatnuti Rodnija iz mahale u Leedsu ili Bjorna u juniorima u Moldeu i ovamo otresati Van Dijka, Silvu i Marquinhosa po Ligi Prvaka
2 0
lega
Dobar igrac samo mislim da je već poceo da se umislja jer ovakve izjave ni ronaldinho pa ni pele maradona i svi drugi veliki igrači nisu izjavili a on vec kao on je taj najveci ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi