Vezni fudbaler Slobode za SportSport.ba

Hadžanović: Pobjeda protiv Širokog nam je primarni cilj

E. Dindić

Fudbaleri Slobode sutra u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine dočekuju ekipu Širokog Brijega. Sigurno je da Tuzlaci žele prolaz dalje, ali i tim iz Hercegovine neće doći na Tušanj sa bijelom zastavom.

Jedan od najboljih fudbalera Slobode u ovoj sezoni Adis Hadžanović govorio je o duelu sa Širokobriježanima.

"Idemo sutra na pobjedu, jer nam je to primarni cilj. Poslije toga imamo prvenstvenu utakmicu sa ekipom Zvijezde 09, nadamo se da ćemo uspjeti ostvariti dvije pobjede, te otići sa dosta pozitivnom atmosferom na reprezentativnu pauzu", rekao je Hadžanović, te je nastavio:

"Nadamo se sutra da ćemo uspjeti probiti bedem Širokog Brijega vrlo rano, te na taj način učiniti utakmicu dosta lakšom", završio je Hadžanović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Širokog Brijega na rasporedu je sutra sa početkom u 18:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi