Poznate satnice i službena lica za utakmice 1/8 finala Kupa BiH

Svi mečevi se igraju u srijedu

Poznate satnice i službena lica za utakmice 1/8 finala Kupa BiH

U srijedu će biti odigrane sve utakmice 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine, a danas je NFSBiH delegirao službena lica, te odredio satnice za sve duele.

Utakmicu Zrinjskog i Krupe sudit će Irfan Peljto iz Sarajeva, a pomoćnici će mu biti Senad Ibrišimbegović iz Travnika, Dženan Milić iz Sarajeva, te Ermin Sivac iz Zenice.

Duel Rudara iz Kaknja i Sarajeva sudit će Luka Bilbija iz Prijedora, uz pomoćnike Igora Radakovića također iz Prijedora, Bojana Maksimovića iz Modriče i Mirze Kazlagića iz Cazina.

Adis Mulahasanović iz Sarajeva ća biti sudac utakmice Slobode i Širokog Brijega na Tušnju, dok će duel Borca i Radnika u Banjoj Luci suditi Zoran Grbić iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

1/8 finala Kupa BiH:
Rudar Prijedor - Klis (Danijel Bojo, 15:30)
Zrinjski - Krupa (Irfan Peljto, 17:00)
TOŠK - GOŠK (Goran Paradžik, 15:30)
Rudar - Sarajevo (Bilbija, 15:30)
Zvijezda - Zvijezda 09 (Kaljanac, 15:30)
Sloboda - Široki Brijeg (Mulahasanović, 18:30)
Mladost - OFK Sloga (Bjelica, 15:30)
Borac - Radnik (Grbić, 17:00)

Kompletnu listu službenih lica možete pogledati OVDJE. Podsjetimo, u 1/8 finala će timovi međusobno igrati samo jednu utakmica, dok od 1/4 finala igrati dvije (kod kuće i u gostima).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi