13

Komentari (13)

karokovd
Poslao nas Ajdin ponudu!? ćelik do Evrope!
SeoRusilac
Trebao si u Velez doci ali sad je kasno. Ko jednom zaigra za jedne kod drugih nema mjesta
Mirko
Tako možda razmišljaju u Vrapcicima ,evo Barišić igrao za mali klub iz predgrađa a sad došao u Zrinjski da vidi kako je osvajati prave titule.
Klackalica
Kaze zivotna mu je zelja u vrapčićima igrat
DeleteTheElite
Mirko ja sam cuo Barisicu zelja igrati pred 300-400 simpatizera zrinjskog. Nema navijaca na stadionu nema pritiska. Vi ste rang Radnika i Tuzla sitija
SeoRusilac
Dosadna vam ta fora sa Vrapcicima. Vrapcici su mostarsko naselje isto kao i Bijeli brijeg, Cim, Rastani, Rodoc, Tekija itd
BN78
E,Irfane,Irfane,umesto da igraš Evropu,sa klubom koji te vratio u zivot,ti si se prodao kao poslednja fukara,i kao sto je gore u jednom komentaru navedeno ,,dupetom zatvorio vrata",ti I tvoje kombinacije.
niko nikovic
vidio da će biti rezerva Lendricu
Terminator
E moj Irfane.Najgore je u životu kad neznaš jesi li došo ili pošo.Tamo gdje si se digao iz pepela si dupetom zatvorio vrata Ne nadaj se dobru.Treba biti čovjek prijw svega.Ti znaš o čemu pišem.Bog tu zdravlha dao.
starmac
Pa jeli ide ili ne ide.
Mirko
Ide ako Zrinja bude zadovoljan ponudom.Zato su i doveli Lendrica
karokovd
Ajdin je jutros poslao ponudu i u naredna 2-3 dana ce se prikljuciti nasem ćeliku u Turskoj.
gromovnik2
Hahaha, da Ćelik...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.