Hadžić karijeru nastavlja u Sloveniji?

Pregovori u toku

Hadžić karijeru nastavlja u Sloveniji?

Samir Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Anel Hadžić karijeru bi mogao nastaviti u Sloveniji.

Hadžić je u pregovorima sa dva kluba iz te zemlje i uskoro bi sve moglo biti jasnije.

Posljednjih dana špekulisalo se da će Hadžić pojačati bh. premijerligaša Tuzla City, a ranije FK Sarajevo, no od toga nema ništa.

Posljednje četiri godine Hadžić je proveo u Mađarskoj nastupajući za MOL Fehervar, ali je zatim odlučio napustiti klub.

Hadžić je ponikao u dresu Rieda, a igrao je još i za Sturm, te Eskisehirspor. U dresu bh. reprezentacije upisao je 14 nastupa.

No description available.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mogući odlazak u Sloveniju potvrdio nam je i zastupnik bh. internacionalca Enes Tatarević.

"Pregovori su u toku i sve će biti jasnije u narednim danima. Nećemo govoriti o imenim klubovima, ali jedan od njih sada će nastupati u evropskim takmičenjima", kratko je otrio Tatarević.

Top Komentari

pjanke.sa
Boje se svi nase lige i nasih pasnjaka, i povreda i namjestenih rezultata, a pistavljaju se klubovi kao neki nivo u pm...
3 0
Realist
Doce on u Sarajevo ali sa 34 god ko svaki igrac u BiH
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi