Hadžić nakon žrijeba 3. pretkola Evropske lige: Očekujem prolaz!

Sarajevo igra protiv boljeg iz meča Astana - Budućnost

Hadžić nakon žrijeba 3. pretkola Evropske lige: Očekujem prolaz!

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u trećem pretkolu Evropske lige će igrati protiv boljeg iz duela Astana - Budućnost Podgorica.

Danas je žrijeb parova trećeg pretkola održan u Nyonu, a mečevi su na rasporedu 24. septembra. Također, treba dodati da će Sarajevo ovu utakmicu igrati na domaćem terenu.

Nakon žrijeba na kojem je bordo klub saznao svog protivnika oglasio se i koordinator sportskog segmenta ovog tima Emir Hadžić.

"Možda i najteži par koji smo mogli da dobijemo, pobjednik iz duela Astana - Budućno. Isto tako moram da kažem da smo mi u ove dvije evropske utakmice pokazali jedan kvalitet, ne samo u našem prvenstvu u koji imamo kontinuirano, već i u evropskim utakmicama. Sigurno da nakon ove dvije utakmice i samopouzdanje igrača na evropskoj sceni će vjerovatno biti i veće i kada oni daju svoj maksimum i odigraju kvalitetno kao što smo odigrali ove dvije utakmice siguran sam da možemo odigrati protiv bilo koje ekipe pa tako i protiv Astane, odnosno Budućnosti", rekao je Hadžić i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Samim prolaskom u treće pretkolo EL znali smo da nas očekuje jedna teška utakmica. Ako pogledate Budućnost je već godinama u vrhu crnogorskog fudbala, a Astana već godinama igra kvalifikacije čak i nekada grupne faze LP i EL i sigurno neće biti lagano. Ali, opet kažem, pokazali smo da imamo zaista kvalitetnu ekipu i pogotovo u jednoj utakmici na domaćem terenu možemo da odigramo s bilo kojom ekipom i ajde da kažem, očekujem prolaz".

[facebook]https://www.facebook.com/FudbalskiKlubSarajevo/videos/309330160400481/[/facebook]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Zasto nisi doveo beka i napadaca? Zasto si za dogovorena pojacanja mijenjao ugovor? FKS ima dobru ekipu ali si prokockao dobru sansu.
7 2
stole
Proci ce te samo do Zenice
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi