Hadžić prošao ljekarske preglede u Eskisehirsporu

Bh. reprezentativac u Turskoj

Hadžić prošao ljekarske preglede u Eskisehirsporu

Bh. reprezentativac Anel Hadžić karijeru će nastaviti u Turskoj, tačnije u redovima prvoligaša Eskisehirspora.

Turski mediji su danas objavili informaciju da je Anel Hadžić uspješno prošao ljekarske preglede u Eskisehirsporu i uskoro će i zvanično staviti paraf na dvoipogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Hadžić će ujedno postati treće pojačanje Eskisehirspora u ovom prijelaznom roku, a navodno za njegove usluge Sturm je dobio oko 300.000 eura. 

"Drago mi je što sam stigao u Eskisehirspor. Vjerujem da sam napravio dobar potez prelaskom u ovaj klub", izjavio je naš Hadžić nakon što je dogovorio sve detalje vezane za transfer. 

Podsjećamo, Hadžić je u proteklom periodu pružao standardno dobre partije za svoj Sturm i zahvaljujući tome je i dalje reprezentativac BiH. Dosad je u dresu sa nacionalnim grbom odigrao deset utakmica. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi