Trener OFK Sloga nakon teškog poraza na Koševu

Hadžić: Sarajevu želim da osvoji i Kup i prvenstvo

Sloga iz Gornjeg Crnjelova je u prvom meču polufinala Kupa BiH poražena rezultatom 4:1, pa je bez većih šansi doputovala u Sarajevo.

Večeras je na Koševu deklasirana sa 5:0 i tako se oprostila od Kupa BiH.

Nakon meča prisutni medijima se obratio trener OFK Sloga Senad Hadžić.

"Sasvim zaslužena pobjeda Sarajeva, želim im da osvoje i Kup i prvenstvo. Možda je rezultat malo previsok, ali mi se sada okrećemo prvenstvu", istakao je Hadžić nakon utakmice, pa se osvrnuo na takmičenje u Prvo ligi RS:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mi ćemo se boriti sve dok postoji šansa, iako smo zaostali ne bih rekao da smo razočareni... Visoko smo poraženi danas, kada smo izvukli Sarajevo rekao sam da smo izvukli najtežeg protivnika. Šta je tu je, to je fudbal".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi