Dennis Hadzikadunić na ljeto pravi transfer karijere, nova destinacija je velikan iz Italije

Sprema se sjajan transfer

Dennis Hadzikadunić na ljeto pravi transfer karijere, nova destinacija je velikan iz Italije

Esmer Oštraković

Italijanski mediji prenijeli su informaciju da je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Dennis Hadžikadunić, na meti velikana iz Italije, ekipe Intera.

Inter na kraju sezone ostaje bez Milana Skriniara koji je potpisao ugovor sa Paris Saint-Germainom, te će na ljeto postatit novi igrač ove ekipe.

Ipak, nije Slovak jedini igrač koji će na ljeto napustiti Inter jer njegovom saigraču Stefanu De Vriju ističe ugovor, a još uvijek nema pomaka oko potpisivanja produžetka saradnje.

Ponuda od Intera je na stolu, ali za ovog nogometaša postoji mnogo interesa, a najkonkretniji je Villareal koji je već poslao ponudu nogometašu.

Među igračima koje prati uprava Intera su Rodrigo Becao iz Udinesea, te Chris Smalling kojem ističe ugovor sa Romom na kraju sezone.

Oglasi

Također na radaru Intera je I Dennis Hadžikadunić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji se od prošlog mjeseca nalazi na posudbi u Mallorci.

On je svoj debi u profesionalnom nogometu imao za Malme, a trenutno je igrač Rostova sa kojim ima ugovor do 2026. godine.

Kako navode mediji iz Italije, agenti našeg reprezentativca i uprava Intera već su imali prve kontakte, a otkriveno je da Hadžikadunića prate još neke ekipe.

Njegov menadžer je bio u Italiji nekoliko dana gdje je imao kontakte s nekim vrhunskim klubovima, ali Inter je navodno prioritet.

Iako je nosio dres Švedske kroz omladinsku karijeru, Hadžikadunić je na kraju odlučio da će igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do sada je odigrao 19 utakmica za naši reprezentaciju, a do prije nekoliko mjeseci bio je na radaru Juventusa čiji su ga čelnici pratili na nekim utakmicama.

Konačnu odlulu će uprava Intera donijeti na kraju sezone, ali će posebno pratiti nastupe Hadžiakdunića u Mallorci gdje će igrati do kraja sezone.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
možda će ko oni milinkovicsavic otići za 300 miliona evra
1 3
emial766
Kako Inter kad ne igra ni ovdje?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi