Nove loše vijesti za Hadžibegića, ovaj put je riječ o Hadžikaduniću

Nikako ne igra

Nove loše vijesti za Hadžibegića, ovaj put je riječ o Hadžikaduniću

Esmer Oštraković

Kada je Dennis Hadžikadunić u januaru potpisao za Mallorcu očekivalo se da će imati minutažu, te da će spreman i u dobroj formi doći na okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nažalost, jasno je da to neće biti slučaj. Naime, od svog dolaska u Mallorcu, Hadžikadunić nije upisao niti jedan minut na terenu za svoju ekipu.

Utakmica između Mallorce i Villareala u okviru 22. kola La Lige je upravo počela, a reprezentativac Bosne i Hercegovine nije u početnom sastavu.

Ipak, neguodno iznenađenje dočekalo je Hadžikadunića kada je saznao da čak nije niti igračima koji se danas nalaze na klupi.

Tako je na golu Mallorce Rajković, a ostali igrači na terenu su Maffeo, Gonzalez, Raillo, Copete, Costa, De Galarreta, Rodriguez, Kadewere, Lee Kang In i Muriqi

Oglasi

Na klupi su: Greif, Nastasić, Valjent, Augustinsson, Grenier, Battaglia, Baba, Sanchez, Morlanes, Abdon, Angel, Amath

Sigurno da je ovo jako ružan trenutak u karijeri za Hadžikadunića, ali ovo predstavlja i velike probleme za selektora Faruka Hadžibegića.

Ukoliko je Hadžikadunića planirao u prvih 11 za martovske utakmice, pitanje je u kakvoj je formi obzirom da jako dugo nije igrao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednju utakmicu Hadžikadunić je odigrao 3.novembra dok je još bio igrač Malmea, a nastupio je u porazu od Brage u okviru Evropske lige.

Ostaje da vidimo da li će i kada reprezentativac Bosne i Hercegovine dobiti priliku da zaigra u La Ligi.

Top Komentari

saju701
Ma nece ni zaigrat kako im ide sada tesko da dobije sansu.
0 0
Mowzilla
Rekoh ja, namazan mu menadzer, tako da je ovaj transfer bio los potez...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti