Hadžikadunić je bio spreman za debi protiv Real Madrida, no morat će da pričeka

Nedavno je stigao u Mallorcu

Hadžikadunić je bio spreman za debi protiv Real Madrida, no morat će da pričeka

S. Mlaćo
Mallorca od 14 sati igra meč protiv Rea Madrida, a u timu je i mladi bh. defanzivac Denis Hadžikadunić. Najavljivalo se da bi trebao zaigrati od prve minute no to se ipak nije desilo.

Malorca od 14 sati igra meč protiv Rea Madrida, a u timu je i mladi bh. defanzivac Denis Hadžikadunić. Najavljivalo se da bi trebao zaigrati od prve minute no to se ipak nije desilo.

Ostalo je na klupi i sada će čekati svoju šansu u ovom teškom duelu za njegov klub.

Mladi bh. defanzivac nedavno je stigao je u Španiju i potpisao za Mallorcu.

Kako rat u Ukrajini još uvijek traje, iskoristio je pravo da kao strani fudbaler ode na posudbu iz ruskog kluba, u ovom slučaju iz Rostova s kojim još uvijek ima ugovor.

Prethodno je bio na posudbi u svom matičnom Malmou, a sada je odlučio da ode korak dalje u karijeri i izabrao je Primeru.

Oglasi

Nije nastupao protiv Cadiza, tačnije meč je odgledao sa klupe te još uvijek mora pričekati na svoj debi. Možda šansu dobije sa klupe, ali sve će naravno zavisi i od stanja na terenu.

Treneri su se odlučili za slijedeće postave:

Mallorca: Rajković, Costa, Nastastić, Raillo, Gonzalez, Maffeo, Ruiz, Baba, Rodriguez, Lee i Muriqi.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Fernandeu, Rudiger, Camavinga, Valverde, Tchoaumeni, Ceballos, Asensio, Rodrygo, Vinicius.

Real nema prava na kiks s obzirom da je na drugom mjestu i zaostaje pet bodova za Barcelonom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madriđani neće odustati od borbe za prvaka pa danas jurišaju na tri boda.

Mallorca je na desetom mjestu sa 25 osvojenih bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi