Hajduk se oglasio na Instagramu, nastao totalni haos, a svi su vidjeli da je označen i Ivan Perišić!
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Neočekivan poraz od Istre unio nemir na Poljud

Hajduk se oglasio na Instagramu, nastao totalni haos, a svi su vidjeli da je označen i Ivan Perišić!

Endin Čaušević

Hajduk je sinoć doživio iznenađujući poraz na svom terenu od Istre koja je slavila s 1:0 na Poljudu. Ovaj poraz izazvao je lavinu kritika navijača Hajduka na Instagramu, a jedan od navijača čak je označio u komentarima i Ivana Perišića.

Hajduk je bio veliki favorit u sinoćnjem meču protiv Istre, te se očekivalo da će Splićani nastaviti odličan niz u prvenstvu i doći do nove pobjede, ali klub iz Pule ih je uspio šokirati i spustiti na zemlju.

Domaći su se propisno ispromašivali u sinoćnjem meču, a sve to došlo je na naplatu u 101. minuti utakmice kada je Istra zabila pogodak za pobjedu koji je šokirao navijače Hajduka.

Junak gostiju iz Pule bio je Lisica koji je postigao jedini pogodak na meču u 11. minutu sudijske nadoknade nakon što ga je sjajno uposlio Erceg, te je donio velika tri boda Istri na gostovanju na kojem su im mnogi već upisali poraz.

Nakon utakmice Hajduk se oglasio na društvenim mrežama porukom da su poraženi od Istre, a potom je uslijedila lavina komentara i žestokih kritika navijača ovog kluba zbog neočekivanog poraza.

Oglasi

"Poraz Bijelih u posljednjim minutama ogleda…", saopštili su iz Hajduka nakon što je završena utakmica.

No, potom su nezadovoljni navijači krenuli s lavinom kritika zbog poraza od Istre, te nisu čak štetili većinu igrača koji očito sinoć nisu ispunili očekivanja.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Jedan od navijača Hajduka je u komentarima na Instagramu označio čak i Ivana Perišića kojeg su ovog ljeta svi prizivali da se vrati na Poljud, no očito je odlučio ostati u Tottenhamu.

"Ivane Perišiću zovemo te s razlogom je**mu mater", napisao je jedan od navijača Hajduka, ali se Perišić nije oglašavao.

Opis nije dostupan.

Perišića su ovog ljeta svi priželjkivali na Poljudu i nadali se da će raskinuti ugovor s Totttenhamom i vratiti se u Hajduk, ali se to još uvijek nije desilo.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Međutim, ni hrvatskom reprezentativcu baš nije bajno u Londonu gdje nema minutažu koju je očekivao, a da li je san o povratku u Hrvatsku nemoguća misija ovog ljeta ostaje nam da vidimo.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi