5

Komentari (5)

MaDaj
Svaka čast malcima ali ih sreća nosa zadnje dvije tekme,
user1678193389
Kako bolan? Razvalili su City. Vidilo se iz aviona
Adnanos
Bilo ko i bilo kad da neko pobjedi ili dogura daleko u nekim utakmicama imaju srece na jedan ili drugi nacin. Veliki primjer Argentina na svjetskom prvenstvu gdje jim se sve poklopilo. Tako cesto bude.
vedin
Kako misliš sve se poklopilo? Argentina je u svih sedam utakmica bila bolja od svojih protivnika, a da trebaš imati i sreće pa normalno da trebaš.
MaDaj
Bas Sam gledao tu tekmu UEFA-ine stranice, cijelo drugo poluvijeme nisu prešli centra. Taktika im je bila “kreni je dalje od nas”. I opet kažem SVAKA ČAST, ali isto tako kažem vise sretno nego spretno, ali koga libo racku Grčka je spretno do EUROPE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti