6

Komentari (6)

pero98
Bravo Rijeko, bravo Sergej, kontra vjetra, suca i domaće publike. Bravo za sedam bodova u tri tekme i to na tri gostovanja. Za nas navijače najslađa pobjeda. FF
lalinjo
Čestitam,bit će to još bolje,imali ste 3 teška gostovanja i uspjeli doći do 7 bodova,svaka čast.....
nakopitam
Rijeci treba normalan trener pa da pocnu razmisljati o ugrozavanju dinama u buducnosti. Sa ovim klocem koji je dosao iz najlosije lige u evropi i jdene od najgorih na svijetu, mogu samo tapkati u mjestu!
lalinjo
Eto ti se prijavi za to radno mjesto,možda te uzmu u obzir,hahahahaahahahahaaaaa
nakopitam
Skolski primjer sta se desava sa klubovima kojima se narkomanija i reketasi mijesaju u rad. Ovaj ajduk nikada nece biti ozbiljan niti ce biti konkurencija dinamu, rijeci, osjeku, lokomotivi... Sve isto kao u BiH njihova braca po namjestanju i igli, prosjaci sa shugavice. Cim su se narkomani uvalili u klub, pali su na drzavne jasle i prezivljavaju proseci i kraduci drzavu. Jedina razlika je sto ovi tovari to rade tajno a nasi prosjaci javno. DRZAVE BI TREBALE UGASITI OVAKVE KRIMINALNE ORGANOZACIJE KOJE SE KRIJU IZA SPORTA!!!!
Hasni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.