Hajrović ima novi klub: Od Arsenala do trećeg ranga njemačkog fudbala

Potpisao za Viktoriju iz Kolna

Hajrović ima novi klub: Od Arsenala do trećeg ranga njemačkog fudbala

E. Čaušević

Bivši mladi reprezentativac BiH, Sead Hajrović, karijeru će nastaviti u trećem rangu njemačkog fudbala.

Hajrović je na ljeto 2018. godine potpisao za švicarski Winterthur koji se takmičio u drugoj ligi. No, ove zime odlučio je promijeniti sredinu i karijeru će nastaviti u dresu Viktorije Koln koja se takmiči u trećoj njemačkoj ligi.

Ovaj 26-godišnji defanzivac u prvom dijelu sezone za Winterthur odigrao je 15 utakmica, a potom je stigla ponuda iz Viktorije koju nije mogao odbiti.

Od Hajrovića se očekivala dosta bolja karijera jer je nekada bio u omladinskom pogonu slavnog Arsenala, ali on nije uspio opravdati velika očekivanja.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Nakon što je napustio Arsenal potpisao je za Grasshoppers, a potom je još igrao za Wohlen. U dresu mlade reprezentacije BiH upisao je osam nastupa.

Fotografija FC Viktoria Köln 1904 e.V.

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Pitam se sta bi bilo da braca Hajrovici nikada nisu zaigrali za BiH, da li bi imali bolju klupsku karijeru...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi