Hajrović neće daleko od Dinama, ali će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka

Stiglo zeleno svjetlo

Hajrović neće daleko od Dinama, ali će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka

A. Čaušević

Da je Izet Hajrović višak u Dinamu znaju i ptice na grani, pa hrvatski prvak intenzivno radi na pronalasku rješenja za povremenog bh. reprezentativca. 

Hajrović se posljednjih sedmica spominje s nekoliko klubova, ali ako je vjerovati pisanju hrvatskih medija iskusni krilni fudbaler će napustiti Dinamo, ali neće seliti iz Zagreba.

Sportske novosti navode kako su Modri dali zeleno svjetlo za posudbu Hajroviću Lokomotivi koja će igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

Popularni Lokosi traže napadačka rješenje nakon odlazaka Kastratija i Uzunija, a postizanje dogovora se očekuje do kraja sedmice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Lokomotiva će u kvalifikacijama za LP igrati protiv austrijskog Rapida i igrač s Hajrovićem iskustvom bez obzira što već dugo ne igra sigurno bi im dobro došao.

Hajrović se od ranije spominjao kao moguće pojačanje mađarskog Ferencaroša, a nije bio ni isključen povratak u Njemačku i to u Hannover.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi