Hajrović se pojavio na prozivci Dinama te se oglasio na Instagramu, komentar ostavila i supruga

Čini se da je sada mnogo bliži ostanku

Hajrović se pojavio na prozivci Dinama te se oglasio na Instagramu, komentar ostavila i supruga

Bh. reprezentativac Izet Hajrović ponovo je u Zagrebu. 

Nakon nekoliko dana zimske pauze Dinamo Zagreb se ponovo okupio i počeo lagane pripreme za drugi dio sezone.

Mnogo se pisalo o odlascima nekih igrača iz ovog kluba, a jedan od tih koji su navodno trebali otići je i Hajrović. Ipak, naš fudbaler se danas pojavio na prozivci te se potom oglasio na Instagramu uz nekoliko fotografija.

"Predsezona je počela. Sretan sam što sam se vratio u Dinamo Zagreb", napisao je Hajrović što je komentarisala i supruga Leyla par emotionsa.

Hajrović se nedavno dovodio u vezu sa odlaskom u Englesku, tačnie u ekipu Luton Townsa pa se oglasio na Instagramu povodom toka i poručio kratko: Fake news! Naravno, to u prevodu znači 'Lažna vijest'.

Čini se kako je Hajrović sada još bliži ostanku u redovima Dinamo Zagreba a i same riječi 'Sretan sam što sam se vratio u Dinamo' jasno pokazuju da mu je u Zagrebu vrlo lijepo.

Inače, on je u posljednje vrijeme potpuno ispao iz ozbiljnih planova trenera Nenada Bjelice ali se očito nada da to povjerenje može vratiti u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Preseason started 💪🏻⚽️ happy to be back @gnkdinamo

Objavu dijeli Hajrovic Izet (@hajrovicizet)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi