Hajrović se prisjetio Slovačke: Prije šest godina...
Hajrović je protiv Slovačke sjajno pogodio za 2:1

Igrač Dinama je tada bio junak te utakmice

Hajrović se prisjetio Slovačke: Prije šest godina...

S. Pašalić

Izet Hajrović se na svom Instagram profilu prisjetio meča koji je odigran na današnji dan prije šest godina.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je tada igrala u gostima protiv Slovačke s nadom da stigne pobjede koja bi je ostavila u utrci za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Nije sve izgledalo dobro kada je Hamšik u prvom poluvremenu pogodio za 1:0, ali je Bosna i Hercegovina u nastavku preko Bičakčića izjednačila na 1:1.

Izet Hajrović je sedam minuta nakon toga ušao u igru, a manje od minute mu je bilo potrebno da postigne fenomenalan gol kojim je donio sva tri boda našoj reprezentaciji.

Igrač Dinama se sada prisjetio tog trenutka uz poruku: "Prije šest godina sam dao svoj najemotivniji gol u karijeri! Hvala vam svima što ste uvijek uz mene bili i ostali!"

Hajrović je svoj posljednji meč za reprezentaciju odigrao 2017. godine kada je Bosna i Hercegovina igrača protiv Estonije i slavila sa 2:1, a igrač zagrebačkog kluba je bio strijelac oba gola za naš tim.

View this post on Instagram

10.09.2013 - Prije šest godina sam dao svoj najemotivniji gol u karijeri! Hvala vam svima što ste uvijek uz mene bili i ostali! 💛💙 #zmaj #bosnaihercegovina

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

A post shared by Hajrovic Izet (@hajrovicizet) on

Top Komentari

Bulwyf
Izet brat ima mjesta u repki 100%
7 1
starmac
IZET je zaduzio i zasluzio da igra u repki.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi