Ako se ovo dogodi, saigrač Edina Džeke bit će ismijavan do kraja života

Nevjerovatno

Ako se ovo dogodi, saigrač Edina Džeke bit će ismijavan do kraja života

Eldar Ganibegović

U Italiji ćemo po svemu sudeći do kraja sezone pratiti mrtvu trku između Milana i Intera kada je u pitanju borba za Scudetto. 

Tri kola do kraja prvrenstva, Milan je prvi sa 77 poena, a drugi je Inter s dva boda manje i čekaju poraz Milana uz nadu da će pobijediti sve do kraja kako bi odbranili naslov prvaka Italije.

Ako se to ne desi, odnosno ako Milan osvoji titulu prvaka, fudbaler Intera Hakan Calhanoglu mogao bi postati predmet ismijavanja i do kraja života.

Naime, do kraja prošle sezone, kada je Inter osvojio naslov Turčin je bio član Milana. Ljetos je ostao na San Siru, ali promijenio klub i potpisao za Inter zabivši nož u leđa Rossonerima, ali čini se da ponovo neće biti prvak.

Sve u svemu - u dvije sezone Milan i Inter bi mogli osvojiti po titulu prvaka Italije. U obje sezone Hakan je bio član tih klubova, ali ostao bi tako bez titule. U pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, reklo bi se.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calhanoglu je ove sezone odigrao 42 utakmice za Inter u svim takmičenjima i postigao sedam golova uz 11 asistencija. 

Ako ne osvoje titulu, Calhanoglu kao utjehu ima Superkup osvojen u januaru mjesecu, a borit će se i za trofej Kupa gdje u finalu igraju protiv Juventusa. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti