Hakim Ziyech večeras je donio odluku koja mijenja sve u njegovoj karijeri
Foto - EPA

Odsad će sam pregovarati

Hakim Ziyech večeras je donio odluku koja mijenja sve u njegovoj karijeri

Midhat Šljivak

Fudbaler Chelseaja Hakim Ziyech (29) odlučio je u budućnosti sam rješavati sve što se tiče njegove karijere.

U saopštenju koje je večeras objavio, marokanski fudbaler je naveo kako osjeća da je vrijeme da on potpuno preuzme sve vezano za vlastitu karijeru i završio je saradnju s agentom Nakhlijem Mondialom.

"Dostigao sam tu životnu tačku gdje osjećam da je vrijeme da potpuno preuzmem kontrolu nad karijerom. Želim da sam donosim odluke o karijeri", napisao je između ostalog Ziyech i dodao je:

"U budućnosti ćemo moj tim i ja, uz prisustvo legalnih predstavnika, rješavati poslovnu stranu", saopštio je Ziyech.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cfw3-4ps7mr/[/instagram]

A prvi posao mogao bi obaviti već u narednim danima. Izvjesno je da će 29-godišnji krilni fudbaler napustiti Chelsea, a karijeru bi mogao nastaviti u Milanu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rossoneri su ozbiljno zainteresovani za usluge ovog fudbalera. Pregovori su u toku i vrlo je moguće da ćemo ga gledati u dresu italijanskog prvaka.

Ziyech je prethodne dvije godine igrao za Chelsea, a ranije je nastupao za Ajax, Twente i Heerenveen.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Nebitno ko preuzima odgovornost za pregovore, ako je kontakt sa Milanom uspostavljen dok je agent još uvijek bio tu, pravila nalazu da se agentov dio mora isplatiti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi