Navijači Chelseaja ne mogu da vjeruju šta je Hakim Ziyech objavio na Instagramu

Da li je ovo njegov kraj na Stamford Bridgeu?

Navijači Chelseaja ne mogu da vjeruju šta je Hakim Ziyech objavio na Instagramu

Endin Čaušević

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech je prije dvije godine stigao u Chelsea kao veliko pojačanje iz Ajaxa, ali nije uspio da opravda očekivanja na Stamford Bridgeu, a sudeći po njegovoj neočekivanoj objavi na Instagramu čini se da su njegovi dani u londonskom klubu odbrojani.

Chelsea je na ljeto 2020. godine izdvojio čak 40 miliona eura da dovede Ziyecha koji je imao nekoliko odličnih sezona u Ajaxu, te se očekivalo da će on biti veliko pojačanje na Stamford Bridgeu.

Međutim, jasno je da ovaj Marokanac nije opravdao očekivanja i sve više se špekuliše o njegovom odlasku iako Ziyech ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Ziyech je nezadovoljan zbog veoma loše minutaže koju ima u Chelseaju ove godine, a to se nije promijenilo ni dolaskom Grahama Pottera na klupu Plavaca. Marokanac je odigrao tek sedam mečeva ove sezone i većinom je ulazio s klupe.

Zbog toga nije iznenađenje što se u engleskim medijima sve više piše o tome da će Ziyech već u januaru da napusti Chelsea i potraži sreću u nekom drugom klubu.

On se nedavno vratio i u reprezentaciju Maroka nakon što je Vaha Halilihodžić dobio otkaz i sigurno da se itekako veseli Svjetskom prvenstvu jer će konačno dobiti priliku da igra i ponovo osjeti kako je biti na terenu svih 90 minuta.

Oglasi

Da se i Ziyech pomirio s činjenicom da će vjerovatno već na zimu napustiti Chelsea pokazala je i njegova objava na Instagramu koja je mnoge iznenadila.

Iako je jasno kakav je njegov status u londonskom klubu čini se da navijači Chelseaja nisu baš očekivalo da će Ziyech ići tako daleko i na društvenim mrežama objavljivati takve stvari.

Naime, on je na Instagram storyju jučer objavio jedan svog gol, a ništa ne bi bilo čudno da to nije bio gol koji je upravo postigao Chelseaju prije nekoliko godina. Navijači ovog kluba smatraju da su takve stvari neprimjerene i traže da se Marokanac sankcioniše zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Takve stvari koje sigurno loše utječu na atmosferu u svlačionice sada pogotovo nisu potrebne Plavcima koji baš ne briljiraju ove sezone, a posebno zbog činjenice da ih već danas čeka veliki londonski derbi protiv Arsenala.

Chelsea će na Stamford Bridgeu ugostiti danas Arsenal od 13 sati, a engleski mediji navode da Ziyech gotovo sigurno uopšte neće biti u konkurenciji za sastav ili ako se to ipak desi jasno je da će ostati na klupi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Davno je njega Vaha skontao, a raja mislila Vaha lud hahahah
11 2
jose
Taj događaj je opjevan u poemi Mehe Džegera i nema veze sa nekim forumašima ovdje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti