Vaha ga nije ni pozvao, a Ziyech ga opet isprozivao: "Neću igrati čak i da dođe na vrata da me moli"

Ništa od njegovog povratka u reprezentaciju

Vaha ga nije ni pozvao, a Ziyech ga opet isprozivao: "Neću igrati čak i da dođe na vrata da me moli"

E. Čaušević

Vahid Halilhodžić danas je objavio spisak igrača Maroka za naredne mečeve, a tu ponovo nije bilo prve zvijezde ove reprezentacije Hakima Ziyecha.

Prethodnih sedmica se dosta govorilo o tome da će legendarni Vaha dobiti otkaz iako je odveo Maroko na Svjetsko prvenstvo. Vaha je odbijao da pozove glavne zvijezde u reprezentaciju Ziyecha, Noussaira Mazraouija i Aminea Harita i zbog toga su htjeli da mu uruče otkaz.

Međutim, Halilhodžić je na kraju uspio da ostane na klupi Maroka i odlučio je da vrati u reprezentaciju Mazraouija i Harita koji se se našli danas na spisku, ali tu ponovo nije bilo Ziyecha.

Javnost u Maroku nadala se da će Vaha pozvati i igrača Chelseaja i s njim izgladiti nesuglasice koje imaju, ali sada je svima jasno da se to neće vjerovatno nikada ni desiti.

Mediji u Nizozemskoj objavili su danas da je Ziyech i definitnivno odlučio da neće igrati za Maroko dok je Halilhodžić na klupi. To je danas objavio u svojoj emisiji nekadašnji fudbaler Hans Kraay.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ziyech je svojim prijateljima rekao: 'Nikad više neću igrati za Maroko dok je Halilhodžić selektor. Čak ni da mi dođe na vrata i moli me. Za njega više nikada neću igrati'", rekao je Kraay i poručio da je su to bile riječi igrača Chelseaja.

Promo

Top Komentari

DamirT
Cuj za njega necu igrat.Pa debilcino igras za svoju drzavu,a ne za selektora.Mentolcina
13 0
user1609866240
Pa ovaj ni u klubu ne igra! Umisljena seljacina!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi