Halil Mahmutović: Moramo biti kolektiv u kojem svaki pojedinac daje sve za ekipu

Nogometaš Budućnosti

Halil Mahmutović: Moramo biti kolektiv u kojem svaki pojedinac daje sve za ekipu

E. Oštraković

Ekipa Budućnosti iz Banovića, nakon poraza u Gračanici, na svom terenu dočekuje trenutnog lidera na tabeli, ekipu Olimpika.

Gosti su blagi favoriti, ali nakon što su na domaćem terenu kiksali protiv Metalleghea, pokazali su da se može igrati protiv njih.

Budućnost će sigurno pokušati savladati Olimpik, te tako upisati novu pobjedu.

"Što se tiče prvog dijela polusezone, totalno smo nezadovoljni. Nalazimo se na mjestu koje nam definitivno ne pripada, a krivca za to možemo naći samo u nama. Svi smo svjesni da možemo puno bolje od ovoga, svjedoci su svi naši dosadašnji protivnici, ali moramo prevazići neke barijere u svojim glavama i vratiti atmosferu koja je vladala u ekipi tokom priprema, to je ono što nam trenutno najviše fali, fizičke snage i fudbalskog znanja ne nedostaje", rekao je nogometaš Budućnosti, Halil Mahmutović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Dolazi nam Olimpik koji je trenutno lider na tabeli i to je dovoljan motiv da budemo na nivou više u ovoj utakmici. Moramo biti disciplinovaniji više nego ikad i kolektiv u kome svaki pojedinac daje sve od sebe za ekipu. Nadam se da će se napokon stvari posložiti na pravi način i da će nas na kraju utakmice i ekipa Olimpika hvaliti kao i sve prethodne, ali da će ovaj put te pohvale da isprati i pozitivan rezultat", završio je Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije