Halilhodžić morao hitno u BiH, posjetio usput i svoj Velež

Ne može bez voljenog kluba

Halilhodžić morao hitno u BiH, posjetio usput i svoj Velež

Bh. strateg Vahid Halilhodžić nije bio na klupi Nantesa u velikoj pobjedi nad PSG-om.

Kanarinci su u meču 32. kola Ligue 1 nadigrali aktuelnog šampiona, koji je izgledao očajno, posebno u odbrani, a ovi bodovi za Nantes bili su iznimno važni zbog konačnog osiguravanja opstanka.

Na klupi Nantesa sinoć iznenađujuće nije bio Halilhodžić već njegov najbliži asistent Patrick Collot, a mediji u Francuskoj otkrili su kako razlog zapravo leži u smrti punice, zbog čega je bio primoran doputovati u BiH kako bi sahrani prisustvovao.

A dolazak u Hercegovinu nije mogao proteći da Halilhodžić ne posjeti 'svoj' Velež, s čim se mostarski klub i pohvalio putem zvanične stranice.

"Danas je svojim iznenadnim dolaskom i posjetom klupskih prostorija veliku čast i zadovoljstvo učinio naš Vahid Halilhodžić, koji je pored privatnih obaveza našao vremena i prostora da se raspita za trenutnu situaciju u i oko Veleža, te poželi puno sreće u nastavku sezone", naveli su iz Veleža.

Nantes se inače pod Vahinim vodstvom nalazi na 14. poziciji u francuskom šampionatu i ne bi trebao imati nikakvih problema u posljednjih šest kola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Svaka cast Vahide.Sve najbolje ti zelimo.Mostar u srcu Velez do groba.
4 1
Mica
Trebosi savez posjetit dase zalis sta rade velezu dusumu vade ati sernjas okolo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi