Halilhodžićevi Kanarinci srušili snove simpatičnog niželigaša

Kup Francuske, četvrtfinale

Halilhodžićevi Kanarinci srušili snove simpatičnog niželigaša

Teme:

Ekipa Vitrea ostvarila je veliki uspjeh plasmanom u četvrtfinale Kupa Francuske, ali ju je u istom zaustavio prvoligaš Nantes.

Izabranici Vahida Halilhodžića slavili su gostujuću pobjedu rezultatom 0:2 i tak izborili polufinale Kupa Francuske i megdan sa moćnim PSG-om.

Vitre, klub iz istoimenog gradića na sjeverozapadu Francuske, nije mogao iznenaditi Nantes koji je slavio golovima Boschilije i Mancea.

Baschilia je pogodio za 0:1 u 25. minuti, dok je, ispostavilo se, konačnih 0:2 postavio Antonio Mance. Oba puta je asistent bio Valentin Eysseric.

Inače, Vitre se takmiči u četvrtom rangu francuskog fudbala, a u ovom trenutku se ne nalazi u najboljoj situaciji na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi