Halilović ide u novi klub, ali ne tamo gdje se očekivalo
Foto: Standard

Nikako na zelenu granu

Halilović ide u novi klub, ali ne tamo gdje se očekivalo

Alen Halilović, nekada veliki biser hrvatskog nogometa, primoran je ponovo tražiti novi klub.

Sin nekadašnjeg reprezentativca BiH Sejada Halilovića tokom zime je posuđen Standardu, ali niti u Liježu nije uspio da opravda očekivanja i sada se ponovo šuška o transferu.

Iako sa Standardom ima važeći ugovor, inostrani mediji su uvjereni kako Halilović insistira na odlasku i da će u narednim danima gotovo sigurno preći u drugi klub, a kao jedna od opcija prethodnih dana pominjao se Portugal, tačnije Vitória Guimarães.

U Milanu, čiji je igrač, nisu imali ništa protiv takvog raspleta, ali u ovom klubu na kraju ne odgavaraju na upit vezan uz potencijalni transfer, pa je mladi Halilović tako i dalje na čekanju.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Sada kada je transfer u Portugal daleko od realizacije postavlja se pitanje koje bi moglo biti sljedeće Halilovićevo odredište. Mnogi mu savjetuju i da se vrati u HNL poput Roberta Murića i pokaže svu raskoš svog talenta, no teško je vjerovati da će se odlučiti na takav potez igrač za kojeg se vjerovalo da će biti nova zvijezda.

Halilović je od odlaska iz Dinama promijenio mnoštvo klubova. Podsjetimo, pored Standarda još je bio u Milanu, Hamburger SV-u, Sportingu, Barceloni (B), zatim Las Palmasu...

Top Komentari

Keno
Zao mi je momka
3 0
ElvisH
U Cirkus?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi