Haliloviću nikako ne ide, opet u novom klubu?
EPA

Odlazi iz Belgije

Haliloviću nikako ne ide, opet u novom klubu?

Nekada veliki talenat Alen Halilović nije se snašao najbolje ni u Standardu.

Transfer u belgijski klub zimus je izgledao kao veliki korak unatrag u Halilovićevoj karijeri, međutim ni u Standardu nije uspio da oživi karijeru koja je u silaznoj putanji već dugo, pa sada očajnički želi otići.

Tako barem pišu tamošnji mediji, podsjećajući kako u ovoj sezoni Halilović nije zaigrao niti minute, a navodno ni u klubu nemaju ništa protiv da raskinu ugovor o posudbi koji važi do kraja sezone.

"Govor trenera, koji je imao sjajnu karijeru, uvjerio me da moram doći u klub. Kada sam razgovarao s njim, donio sam odluku", tako je govorio Halilović prije sedam mjeseci, no danas teško da bi ponovio ove riječi.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Sljedeća stanica u Halilovićevoj karijeri bi navodno mogao biti Portugal, tačnije, Vitoria Guimaraes koja je voljna da ga dovede na posudbu.

Prethodno je Halilović, podsjetimo, nosio dresove Milana, Hamburger SV-a, Las Palmasa, Sportinga, Barcelone i Dinama. 

Top Komentari

Edin Merlin
Teleći pogled sa frizurom kompletnog debila !!!!
17 0
MirzaBarucic
Hvala Bogu pa izabra Hrvatsku.
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti