Hamšik: Meč protiv Zvezde će biti ključan
Napoli je u prvom meču odigrao samo 0:0 na Marakani, pa će sada sigurno mnogo ozbiljnije shvatiti Zvezdu.

Kapiten Napolija

Hamšik: Meč protiv Zvezde će biti ključan

Kapiten Napolija Marek Hamšik smatra da će naredni meč protiv Crvene zvezde biti ključan za njegov tim u ovosezonskoj Ligi šampiona. 

Iako se nakon remija u prvom kolu protiv Zvezde na Marakani mislilo da Napoli neće imati prevelike šanse da iz ove grupe prođe u osminu finala, oni su ipak uspjeli da okrenu stvari u svoju korist i sada imaju realne šanse za prolaz u drugi krug.

Ekipa iz Napulja će u narednom kolu igrati ponovo protiv Zvezde, ali na San Paolo stadionu i u slučaju pobjede će doći na korak od osmine finala. Hamšik smatra da će taj meč biti ključan.

"Sve je još uvijek otvoreno. Samo dva boda razdvajaju prvoplasirani i četvrtoplasirani tim. Sljedeća utakmica protiv Crvene zvezde će nam biti ključna", rekao je Hamšik za zvaničnu stranicu UEFA-e.

Top Komentari

Fino alla Fine
pa utrpajte peticu i završite to kako treba
5 4
Sanel Orucevic
tuvasje djavo i odnio Zvezda cevas pregazit utisat 70.000 napolitanaca tisinaaaaa
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije