Hamšik: Ne mogu obećati navijačima četvrtfinale

Kapiten Napolija nakon susreta

Hamšik: Ne mogu obećati navijačima četvrtfinale

Kapiten Napolija Marek Hamšik bio je veoma zadovoljan sinoćnjom utakmicom njegove ekipe protiv Feyenoorda.

Napoli je slavio u okviru 2. kola Lige prvaka sa 3:1 na domaćem terenu, a Hamšik je nakon susreta rekao da ekipa mora nastaviti skupljati bodove kako bi se kvalifikovala za osminu finala ovog takmičenja. 

"Važna stvar je da je tim pobijedio, a mi smo baš to uradili nakon poraza u Ukrajini. Sada se moramo fokusirati na skupljanje što većeg broja bodova kako bi se kvalifikovali za knock-out fazu", rekao je Hamšik pa nastavio:

"Mislim da nije fer prema navijačima obećati im četvrtfinale ove sezone, jer ako naletimo na Barcelonu ili Real Madrid bit će veoma teško", rekao je Hamšik. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Napoli je prošle sezone eliminisan u osmini finala i to baš od Real Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi