Insigne htio posvetiti gol, ali su mu dali pogrešan dres

Komična situacija na San Paolo stadionu

Insigne htio posvetiti gol, ali su mu dali pogrešan dres

Krilni napadač Napolija Lorenzo Insigne večeras je postao pravi hit na društvenim mrežama. 

On je sa svojim Napolijem dočekao na stadionu San Paolo Feyenoord u okviru Lige šampiona, a na kraju se radovao jer je njegov tim slavio pobjedu od 3:0.

Kao što smo to navikli od njega i sam se upisao u strijelce, a gol je bio s posvetom. On je otrčao do glupe za rezerve gdje su mu trebali dati dres saigrača kojem je htio posvetiti gol, ali očito da je došlo do zabune. 

Naime, kada je raširio dres, na leđima je pisao Zielinski, a ne Milik. Ipak, veoma brzo je dobio drugi, onaj ispravni dres, te je pokazao da gol posvećuje svom saigraču Miliku koji je ponovo teško povrijeđen. 

Sudeći prema reakcijama rezervnih fudbalera Napolija, moguće je da su mu oni namjerno smjestili ovu šalu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi