28

Komentari (28)

Blueboy
Rijetki su oni koji danas igraju za drzavu samo iz ljubavi,pogotovo mladzi igraci.To im je dobra prilika da odu u jace lige i klubove.Jedino oni sto su ostvarili sta su htjeli,oni igraju srcem za drzavu.A sve ostalo je cista korist
Rizzle
user1677333081
Bitno da je husaric utrpao mesanovica koji nema veze.. stvarno zalosno.. selektor je samo figura obicna.
Mowzilla
E jbg sad, ako nemas strpljenja za poziv onda jbg. Rukfaš lijepo rekao dok se ne adaptiras u francuskoj, a ti bi odma da se dokazujes preko repke tek tako. Poljska liga nije losa, ali gdje je to bio Stilic u svoja doba dok je resetao po poljskoj? Dobio jedva 2-3 poziva i vazda ulazio u zadnjoj minuti. Ili se strpi malo ili nek ti je daleko bh. prag...
E.Car
Čovjek se prodaje ko vruć somun ali je zapravo tek tijesto zamjesano. Oko prvo nesto postani pa očekuj sveti dres a ne da preko njega gradiš karijeru.
Chesa
Hadžija poznaje njegovog trenera i zna u kakvoj je formi. Daj nekoliko golova u Tuluzu i imaš zagarantirano mjesto u repci… i srcem se igra za BiH.
Hix
Vico licno pise komentare sa laznog na ovom portalu
Salt_boy075
Ljudi prestanite zivjeti u zabludi u ovakim okolnostima nec3mo nikad nigdje otici tj na ep i sp.nemamo igraca nemamo sistema za razvijanje mladih igraca,ovo je samo pokazatelj da nam je drzava u k...u i gledajmo sebe i svoje zivce,kad nam bude repka imala najmanje 7 8 igraca u ligi petici tj dw igraku lp i ep dzaba se svaki put nadamo da cemo opet otici na veliko takmicenje jednostavno nemamo kvaliteta i srece!!
Winningrun
Ove neznalice što pišu da dečko ne igra,a Mešanović zabija. Hamulić je za pola sezone u Poljskoj,koja je jača od Mađarske,zabio 9 golova i upisao dvije asistencije. Ostvario transfer u bolji klub i adaptira se,dakle po Vašem da je ostao u Poljskoj zaslužio bi poziv. Smiješno
user1676238132
Po cemu je poljska lika jača od mađarske .. Halo ba ovdje se radi o repki , ovakvi karakteri nam netrebaju koji sad pa sad bacaju peskir
nakopitam
Hahahahahahhahahahahahhahahahaha Dzaba placo govvnima saovog portala da ga guraju
epa
Mišljenja sam da su decku hakovali profil pa ne može sada ni da demantuje a i ako nisu sretno mu bilo koji god da je izbor... Ili hoces ili neces da igras...
Arnel925
Haha eh jbg jarane ne vjerujem da imaš šanse u Holandiji, sjediš na klupi u Tolusu, nema razloga za ljutnju sto nisi odma dobio poziv. Dokazi na terenu pa ćeš dobiti poziv. BIH reprezentacija treba biti svetinja a ne hoću poziv ako ne dobijem igram za drugu reprezentaciju. Takvi nam igrači ne trebaju. Srce za BIH koji daju dobro su došli pa igrali oni za Prvaka Azerbejdžana. Važno je da je BiH na prvom mjestu. Ove izjave samo štete momku koji je do danas imao podršku 90% navijača.
user1677418610
Neka Jasmin Mešanović igra u "ozbiljnom Klubu i Ligi "
Arnel925
Nije vazno u kojem klubu igras vazno je da igras i zabijas i imas minutazu. Ko se ovako lahko odrice svetog grba ne treba ni da igra za nas. Treba biti ponos dobiti poziv u ovu reprezentaciju a ne neko da se moli ili ako ga ne pozoves jednom da digne ruke od svetog grba. Takvi nam ne trebaju, trebaju nam borci za nasu zemlju i grb.
user1677333081
Ima jakog menadžera lopova..ne znam sto sute igraci poput dzeke ??
enko
Jel se to ovi sto se odazovu bore za sveti grb,pa tu su da odrze transfer cjenu.sta napadate momka.budi realan dali bi tinpozvao hamulica ili mesanovica.
kenny
Ovog su po holandiji svi pljuvalji, znaci svaki do zadnjeg holandjanina ga je ismijavao pa je pobjegao u poljsku, a sad im spreman pusiti. Cini mi se kao neki ozbiljni stokolmski sindrom. A pravi talenat koji jedan MOURINHO dize zvani Tahirovic fino izabrao gdje mu je srce. I jos kao pise na engleskom da bi holandjani mogli procitati da im je spreman lizati supak, joj seljacino jedna bijedna.
kenny
Pahahahahahahah ovaj stvarno misli da moze igrati za holandiju, mrs konju dabogda te bosna nikad ne vidila
rl9_barca
A sta je problem,dokazao je se u poljskoj,liga jaca of madarske i nasee,,pa poziva bilbijy i mesanovica
kenny
Problem je da je picka izdajicka. Licno znam holandjanine s kim je igrao i svi ga ismijavaju
rizzvy
Bas ih znas?? Je li sa oceve ili mamine strane??
tarchi
@kenny znaš ti moj qrac
kenny
@tarchi nabijem ja tebe i tvoju staru na qrc
tarchi
@kenny jel to sve što znaš orangutanu jedan? Čuj on, seljačić jedan zna holanđane koji su igrali sa Hamulijem ahahhahaha Yebem ti sestrino prkno, a i materino.
kenny
@tarchi Sa HaMuLiJeM **** ti on tu tvoju babetinu seljacku u grobu
plemic
ovaj kao da je iz NES-a, danas hoću, sutra neću ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.