7

Komentari (7)

Husrefbeg22
Ne znam ko ce im sada igrati. Dupovac kaznjen, Lazic nije registrovan. Ko ce igrati na stoperskoj poziciji? Postoje glupi potezi, i gluplji ali ovo je bas najgluplji potez uprave FK Sarajevo.
Alem533
Zgembic
Drolja i supak celavi strucnjci za upropastiti klub opanak im ****m.
Baboisback
Bitno je da se istroseni polovnjaci iz komsiluka forsiraju u prvom timu. Glupani.
Bordoakapitar
UPRAVO, odnosno UKRIVO, po kojoj logici saljete jedinog rezervnog stopera na posudbu a niste obezbijedili radne dozvole za Lazica, Sevelja itd...
GuiliDamou
On je treci rezervni stoper… Trako drugi… Kurdic prvi, Dupovac i Lazic bi trebali kao igrati… (kada Lazic dobije dozvolu) Kad vec “kao” navijas za Sarajevo onda malo isprati kako stvari stoje, ne lupaj ko maksim po diviziji…
pjanke.sa
Bice zavrseni svi dugovi do kraja 8. mjeseca. Lagano i opusteno. Ubacujemo u petu tek u proljece. Ovaj dio sezone, nemojte se puno nadati. Tek se uigrava novi tim.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.