Hamza Čataković zabio novi gol za Trenčin, lijepo je "poklopio" loptu

Šesti gol u sezoni

Hamza Čataković zabio novi gol za Trenčin, lijepo je "poklopio" loptu

Admin Čaušević

Hamza Čataković je drugi dio slovačke Fortuna lige počeo na najbolji mogući način.


Bh. napadač koji se proteklih sedmica povezivao i sa povratkom u FK Sarajevo je zabio u remiju Trenčina i Dunajske Strede, 3:3.

Čataković je odigrao vrlo dobar meč. Prije pogotka je umalo postigao eurogol prekrasnim udarcem sa 20-ak metara, da bi u 70. minuti lijepo "poklopio" loptu i zatresao mrežu. Gol pogledajte na 5:19 video priloga. 

Inače, Trenčin je bio blizu pobjede nad trenutno drugplasiranom ekipom prvenstva, ali su bez punog plijena ostali golom iz penala u 94. minuti kada je pogodio Ramirez.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Ovom 24-godišnjaku je to bio šesti gol u sezoni. Njegov tim se trenutno nalazi na 8. mjestu sa 19. bodova i prema svemu sudeći će u trećem dijelu sezone igrati Ligu za opstanak.

Top Komentari

Tas14
To što smo doveli Cmiljanića je lijepo, ali po meni treba bar posuditi Čatakovića sa mogućnosti otkupljivanja ugovora
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti