Handanović: Jednostavno je, nismo imali kvaliteta i karaktera

Golman Intera nakon ispadanja iz Evropske lige

Handanović: Jednostavno je, nismo imali kvaliteta i karaktera

Inter je sinoć na svojoj Meazzi eliminisan iz Evropske lige. Nakon 0:0 u Frankfurtu, sinoć je Eintracht slavio 0:1 u revnašu osmine finala i prošao dalje.

Nerazzurrima je presudio rani gol Luke Jovića, a od igrača Intera je izostala adekvatna reakcija. Svjestan je toga i kapiten, iskusni golman Samir Handanović.

"Rani gol je komprovitovao mnogo toga što smo htjeli uraditi. Nedostajalo nam je kvaliteta i karaktera. Zaista je toliko jednostavno", izjavio je Handanović nakon utakmice, pa nastavio:

"Eintracht nam je ostavljao dovoljno prostora za igru, ali nismo imali oštrine, fizički i mentalno. Znali smo da igraju otvoreno, tako da je naš gol mogao sve promijeniti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Vrijedi napomenuti da smo u lošoj situaciji, da imamo jako mali broj igrača na raspologanju, te da i neki koji su igrali nisu u potpunosti spremni. Trudili su se i to je za poštovanje, ali moramo raditi više", dodao je Handanović.

Treba istaći da je Handanović sinoć imao nekoliko sjajnih intervencija, ali na kraju to nije bilo dovoljno za Inter...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Pitanje je koliko Inter zanima liga evrope. Mislili su oni na Gatuzove momke.
0 0
mer12
niste imali pola ekipe, a papku Ikardiju ne bi dozvolio da igra nikada koji levat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti