Nevjerovatan učinak Hansija Flicka
Foto - EPA

Sedam od sedam u nokaut fazi

Nevjerovatan učinak Hansija Flicka

M. Šljivak

Hansi Flick je sjeo na klupu Bayerna u novembru 2019. godine i bavarski velikan od tog trenutka melje sve pred sobom.

Ovaj 56-godišnjak radi zaista fenomenalan posao. Prošle sezone je odveo Bayern do svih mogućih trofeja, a i ove će izuzev DFB Kupa imati šansu da u ostalim takmičenjima ponovo podignu pehare.

Interesantno je da je Flick za sada dobio sve utakmice nokaut faze Lige prvaka na klupi Bayerna. Vodio je ekipu u sedam utakmica i upisano je sedam pobjeda.

Naravno, dvije od sedam utakmica su iz ove sezone protiv Lazija, a preostalih pet je upisao u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka kada je odveo Bayern do trofeja na završnom turniru u Lisabonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bavarci sada čekaju žrijeb koji je zakazan za petak i vidjet ćemo hoće li Flick nastaviti svoj nevjerovatni niz.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Liverpool, Chelsea, Man. City . 3 kluba iz Engleske, valjda jedan ode u finale, ako zrijeb ne ukenja sve u petak, ko ce koga dobiti, neko mora ispasti, finale prije finala, Bayern - City, Real - PSG, Porto je daleko najlosiji u ovoj grupi. Svi ostali uz malo srece mogu i da osvoje ovo..
1 4
Hansi najjaci si, Jedina zamjerka da se treba poradit na odbrani i drugacije je postavit. Nemozemo igrat sa Süleom desnog Beka ili bilo dje ,on neka ide Kosarku igrat. Primamo od Mainza ili Bielefeld po 2-3 komada a u Ligi Prvaka ce to biti jos veca Katastrofa. A Beton odbrana bi bila tako sto bi Kimiha povuko na desnog Beka Stoperi Boateng/Pavard i lijevo Davis
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi