Haos na istanbulskom aerodromu zbog Arde Turana

Navijači Basaksehira u ekstazi

Haos na istanbulskom aerodromu zbog Arde Turana

Endin Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan napustio je Barcelonu i naredne dvije i pol godine igrat će na posudbi u Basaksehiru.

Turan ove sezone nije odigrao ni minute u dresu katalonskog kluba i Ernesto Valverde mu je poručio da može potražiti novi klub. Turski fudbaler je pregovarao s nekoliko ekipa, ali na kraju je odlučio da se vrati u Istanbul i to u dres Basaksehira.

Barcelona je odlučila da pošalje Ardu na posudbu do kraja njegovog ugovor, odnosno do ljeta 2020. godine. Katalonci imaju pravo da ga prodaju nekom drugom klubu sve dok traje pomenuti ugovor.

Arda je sinoć stigao u Istanbul kako bi obavio ljekarske preglede, a na aerodromu ga je dočekao veliki broj navijača Basaksehira. Iako se nije vratio u Galatasaray uspio da izazove haos na poznatom istanbulskom aerodromu "Ataturk".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi