17

Komentari (17)

user1612368054
Kupuju najbolje igrače iz svoje lige, da bi skoro uvijek mogli biti prvaci.Naj dosadnija Liga petice.Svake godine isti redosljed.
Sloboda
Kupi i PSG igrace iz svoje lige pa prošle godine ne osvojise
user1612368054
Nije riječ o PSG-u,nego o Bayern-u.Pokupe svake godine iz BL sve što je kvalitetno,i zato nemaju odgovarajuće Rivale.Dobar su klub,nisu u minusu,ali prave ligu totalno dosadnom za gledati.
Hajde mozes li nabrojat te Igrace?
I evo opet. Hajde u zadnjih 10 Godina nabroji koga su kupili i od kojeg Kluba u Njemackoj naravno.
miki30
Pa vidiš da se neprodaju, što ti kenjaš? Mogu pokušati ali njihovi su navijači protiv toga i imaju tu sudovi koji će to zabraniti. Tamo ti je sve regulisano takozvanim 50+1 zakonom. A vidiš i da su se navijači digli, za razliku od ovih plastičnih klubova koji jedva čekaju da dodje neki arap da ih kupi. Čak i njihovi navijači slave na ulicama takvo nešto. Neznam čemu se raduju. Čista plastika.
Uranija
Pričati o poštenom poslovanju kluba koji je uništio njemački fudbal (uništili su u zadnjih 20 godina preko 100 kvalitetnih igrača) tako što su otimali drugim klubovima igrače samo da bi suprničke klubove oslabili, o klubu čiji je jedan od glavnih ljudi robijao zbog lopovluka i pričati o poštenju kluba koji je od Bavarske pokrajine dobivao razne pogodnosti (izmedju ostalog novac poreznih obveznika) je smješno
Alemka3012
Zipcinger
Trebas biti bas glup, pa tako nesto reci. Ko ce kome sta oteti, ako druga strana ne zeli to prodati. Zadnjih 20 godina kazes, pa zar nisu 2 kluba iz bundeslige igrali finale lp. A bayern standardno u vrhu lige prvaka, 24 utakmice gostujuce nisu porazeni. Barsu osramotili za sva vremena. A sto se tice lopovluka, koliko su u drugim klubovima utajili poreza pa niko nije zatvora zaglavio...kao sto je slucaj u Njemackoj
Samo napisat Komentar i napisat Komentar na Bazi Cinjenica su sasvim dva razlicita Pojma. Al mogu te razumit da si kao Mrzitelj Bayerna samo napiso Komentar.
user1612368054
Netreba biti mrzitelj Bayerna,samo treba biti iskren.Spasili su B.Dortmund od bankrota prije par godina,ali su uništli Minhen 1860.
Ovo za Dortmund znam a to nikad niko nije dosad spominjo osim tebe i bravo za to i ne samo Dortmund nego i mnoge Klubove u Njemackoj je Bayern pomago kad se nadju pred Bankrotom. A ovo za 1860 mi nije jasno po cemu si to zakljucijo. 1860 je sam sebe unistijo. Usli u Projekat sa Bayernom po pola da grade stadion Pa him to ukopalo jer to su astronomske Cifre i nisu mogli izmoc. Ti ako neigras LS svaku godinu propadas ko Grcka jer tu su Pare ovo ostalo je K. . ac
Ecosport
Prodaje se i Bayern lagano Arapima, a na sav glas su Hoeness i ekipa kenjali o drugim klubovima i saradnji s Arapima.
user1582456981
To neces dozivjeti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.