Haos na treningu Chelseaja dan prije finala

Sarri bijesan napustio trening

Haos na treningu Chelseaja dan prije finala

Edmir Škorić

Chelsea se priprema za sutrašnje finale Evropske lige protiv Arsenala u Bakuu, ali u londonskom klubu situacija nije bajna.

Čini se da postoje stvari koje ne štimaju u Chelseaju, pošto je već dva puta u nekoliko dana zabilježena pomalo haotična situacija na treningu Plavaca.

Dan prije finala Goznalo Higuain se unosio Davidu Luizu u lice i njih dvojica su očigledno imali šta da kažu jedan drugom.

Sve to je zabrinulo i naljutilo Maurizija Sarrija, koji je odjurio s treninga, a na putu do svlačionice bacao je stvari po terenu.

Ovo je najmanje potrebno sada Chelseaju, koji ima priliku sutra osvojiti trofej, ali ne bi bilo nemoguće da je sve ovo i dio taktike karizmatičnog italijanskog trenera koji će, po svim prilikama, sutra posljednji put voditi Chelsea.

Sarri će, tvrde brojni mediji u Italiji i Engleskoj, ubrzo postati novi trener Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Jebes trenera koji previse skrece paznju na sebe . Umjesto da smiri stvari on dolazi do izrazaja sa svojom nervozom . Trener je poput roditelja koji uvijek mora razmisljati hladne glave ,mislim da je Sarri precijenjen ili se jednostavno ne uklapa u Engleski fudbal.
8 5
payron
gdje god da ode Higuain pravi probleme i veliki je baksuz
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi