Haos nakon derbija: Junak Fenera udario šamar protivniku, pa spašavao živu glavu!
(Foto: Screenshot) Dvojica fudbalera su se verbalno sukobila na sredini terena, a onda je stigao Jailson i izazvao haos. Na kraju je jedva pobjegao...

Turski derbiji ne mogu proći mirno

Haos nakon derbija: Junak Fenera udario šamar protivniku, pa spašavao živu glavu!

Galatasaray je večeras na svom terenu ugostio Fenerbahče, a iako su domaći vodili sa 2:0 nakon 50-ak minuta igre, Fener je uspio izvući 2:2.

Gol za poravnanje i veliki bod Fenera postigao je Jailson, a ovaj igrač je bio u centru pažnje i u haosu koji je izbio nakon meča.

Fudbaler Galate Belhanda i Fenerov Soldado su imali verbalni duel nakon zadnjeg sudijskog zvižduka, a onda je Jailson prišao da interveniše. Čini se da je on udario šamar Belhandi nakon čega je nastao pravi haos. Belhandini saigrači su krenuli u obračun sa Jailsonom, počeli su ga udarati, Ndiaye ga je bukvalno davio, ali se fudbaler Fenera uspio otrgnuti i krenuti u bijeg.

Uskoro su se priključili ljudi iz delegacija dvaju klubove, pa je na sredini terena nastala velika gužva. Na kraju je stigla i policija, pa se sve ubrzo smirilo.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

Šaraf
Indijanci
10 19
Edy
nikakve veze s profesionalizmom,i tako ce biti i u buducnosti jer te igrace gledaju djeca koji ce danas sutra igrati za Fener,Galatu i druge turske klubove i isto raditi.Jadno i zalosno a trebaju da budu primjer mladjim generacijama.
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi