Jedan je Imperator: Spektakularna koreografija navijača Galatasarayja
Foto: Twitter

Veliki istanbulski derbi u toku

Jedan je Imperator: Spektakularna koreografija navijača Galatasarayja

U ovim trenucima se igra veliki istanbulski derbi između Galatasarayja i Fenerbahčea. Domaća Galata je u puno boljem raspoloženju dočekala derbi s vječitim rivalom, a domaći navijači su spremili zaista spektakularnu koreografiju pred početak meča.

Galatasaray je u vrhu tabele, dok je Fener nakon 10 kola jako blizu zone ispadanja. Galatasaray ove sezone igra i Ligu prvaka, dok je Fener "dobacio" samo do Lige Evrope, pa su domaći navijači uz dio grba Lige prvaka svojim protivnicima večeras posvetili transparent: "Vaši snovi su naša realnost".

Također pokazali su koliko cijene Fatiha Terima, igračku i trenersku legendu kluba, pa se na tribinama Turk Telekom Arene našla i njegova ogromna slika.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo Fatih Terim se prošle zime ponovo vratio na klupu Galatasarayja i započeo svoj četvrti mandat na poziciji šefa struke svog najdražeg kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi