Haos u Interu: Tuča Icardija sa Hrvatima?
Serija loših rezultata poprilično je uzdrmala fudbalere Intera (Foto: EPA)

Nakon meča sa SPAL-om

Haos u Interu: Tuča Icardija sa Hrvatima?

Midhat Šljivak

Potpuni haos zavladao je ekipi Intera nakon utakmice sa SPAL-om proteklog vikenda. Nerazzurri su u finišu ovog meča ostali bez pobjede, a kako prenose italijanski mediji, nakon utakmice došlo je do fizičkog obračuna u svlačionici.

Učesnici incidenta bili su Argentinac Mauro Icardi, te reprezentativci Hrvatske Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Navodno, Icardi i Perišić su krenuli u obračun nakon meča, Brozović je stao u zaštitu sunarodnjaka i umiješao se u njihovu tuču.

Odmah nakon sukoba oba hrvatska fudbalera su izbrisala Icardija sa društvenih mreža. Situacija među njima je izuzetno napeta, a Argentinac će propustiti i meč protiv Crotonea tokom vikenda.

Ovaj sukob mogao bi biti i najava velikog transfera. Navodno bi na kraju sezone Icardi mogao napustiti Inter i za cifru od 100 miliona eura pojačati ekipu Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Argentinac igra zaista sjajno. Postigao je 18 golova i ispred njega je na listi strijelaca samo Ciro Immobile sa dva gola više.

Inter je trenutno četvrti na tabeli Serije A sa 44 boda i do kraja sezone će voditi veliku bitku za plasman u Ligu prvaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti