)
Spalletti: Pastore ima platu veću od naše cijele ekipe

Dolazak je bio nemoguć

Spalletti: Pastore ima platu veću od naše cijele ekipe

Trener Intera Luciano Spalletti za italijanske medije govorio je o razlozima zbog kojih Javier Pastore ove zime nije stigao na Giuseppe Meazzu.

Od starta prijelaznog roka se špekulisalo da će Pastore zamijeniti PSG sa Interom, ali prema riječima trenera milanskog tima dogovor nije bio blizu, ponajviše zbog velike plate koje Argentinac ima.

"Nikada nisam pričao o Pastoreu. Nemoguće je bilo da ga dovedemo zato što postoje velike razlike u platama", kazao je Spalletti, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ukoliko želite da dovedete igrača kao što je on, koji zarađuje više nego naš cijeli tim zajedno, morate prvo pogledati u brojeve."

S druge strane, Pastore već neko vrijeme nije u prvim planovima trenera Unaija Emeryja, koji mu rijetko daje priliku za igru u timu PSG-a.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi