Haos u Napoliju nastavljen i tokom dana

Igrači napustili trening kamp

Haos u Napoliju nastavljen i tokom dana

Admin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Napolija nakon sinoćnje pobune odbijaju da ostanu u karantinu.

Totalni haos je nastao u Napoliju nakon sinoćnjeg remija sa Salzburgom (1:1) u Ligi prvaka i odlukom igrača da umjesto u trening kamp Castel Volturno odu svojim kućama i tako jednostrano prekinu boravak u karantinu.

Aurelio De Laurentiis je nakon poraza od Rome (2:1) i oproštaja od Scudetta već nakon 11 kola odlučio da ekipu pošalje u sedmodnevni karantin.

Međutim, nakon utakmice s prvakom Austrije igrači se oglušili na taj zahtjev. Jutros su redovno trenirali, da bi ponovo otišli svojim kućama baš kao i sinoć sa San Paola.

De Laurentiis jutros nije dolazio u klupsko sjedište, niti se uopšte oglašavao, ali nije isključeno da to uradi u narednim satima kako bi obavio razgovor s Carlom Ancelottijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada se definitivno isključuje mogućnost da Ancelotti dobije otkaz ili se povuće što znači da će i u nastavaku sezone sjediti na klupi Napolija.

Naredni trening iskusni stručnjak svojim izabranicima je zakazao za četvrtak u 15:30 kada bi igrači, stručni štab i gazda Napolija trebali sjesti za stol i obaviti razgovor licem u lice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi