Insigne porukom gazdinom sinu započeo "civilni rat" u Napulju

Igrači nezadovoljni

Insigne porukom gazdinom sinu započeo "civilni rat" u Napulju

A. Čaušević

Kada su se igrači Napolija odlučili za pobunu Aurelio De Laurentiis je već otišao sa stadiona San Paolo. 

Sitaucija pred nastavak sezone u Napoliju uopšte nije obećavajuća posebice nakon dešavanja nakon utakmice Lige prvaka protiv Salzburga (1:1).

Italijanski mediji pišu da je jednom rečenicom poslije susreta s prvakom Austrije Lorenzo Insigne povukao okidač za sportski "civilni rat" pod Vezuvom.

Aurelio De Laurentiis je nakon poraza od Rome odlučio da igrače i stručni štab pošalje u sedmodnevni karantin, ali su se igrači sinoć pobunili te su na svoju ruku otišli kućama.

Prvi čovjek Napolija je već bio otišao, pa se na tapetu našao njegov sin i potpredsjednik kluba s juga Italije, Edoardo De Laurentiis.

"Mi odosmo svojim kućama, prenesi to ocu", povišenim tonom su poručili igrači predvođeni kapitenom Insigneom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Carlo Ancelotti je pokušao da smiri strasti, međutim bezuspejšno. Iskusni stručnjak se za razliku od igrača odlučio vratiti u karantin.

U međuvremenu, De Laurentiis već sprema "osvetu". Igrači će za ovaj neposluh biti žestoko kažnjeni zbog čega su već počeli razgovarati sa svojim zastupnicima da ih zaštite.

Promo

Top Komentari

Dobojlija
A jos se I pitaju zasto ne mogu biti prvaci I dalje od teceg mjesta
3 1
dinas
Koja su umazena ****ad ovi igraci,da vide kako mi radimo i za koje pare pokrili bi se po usima i sutili. Da sam ja Laurentis prodo bi ih sve Kinezima pa nek tamo strajkuju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi