Haračić: Nadamo se novim bodovima

Optimizam u Metallegheu

Haračić: Nadamo se novim bodovima

Metalleghe BSI sutra će u okviru 17. kola Prve lige FBiH na svom Mračaju ugostiti Slaven iz Živinica.

Kraljevi su u prošlom kolu remizirali sa drugoplasiranom Slogom, što je donijelo dodatno samopouzdanje igračima, pa tako optimizma ne nedostaje pred nadolazeći meč protiv Slavena. 

"Pred nama je novi prvenstveni izazov koji moramo ozbiljno shvatiti. Slaven je u za njih veoma bitnoj utakmici slavio protiv Travnika i u Jajce stiže rasterećen. No, i ovaj put mi ćemo igrati na pobjedu i nadam se novim bodovima", istakao je Dženan Haračić, napadač Metalleghea koji je bio strijelac u prošlom meču protiv Sloge.

Prva utakmica između Metalleghea i Slavena odigrana u jesenjem dijelu sezone završila je rezultatom 1:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Nakon Sloge imali smo dobru regeneraciju i potom nastavili sa kvalitetnim treninzima. Vjerujemo u sebe, poštujemo Slaven a pozvao bih navijače da nam daju podršku kao i protiv Sloge u nastojanju da dođemo do pobjede", naglasio je veznjak Ahmed Opardija.

U sastavu domaćih sutra neće biti defanzivca Sanela Kovača koji pauzira zbog tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti