Šapina: Žalimo za tri boda, bili smo bolja ekipa

Jajčani remizirali protiv favorizovane Sloge

Šapina: Žalimo za tri boda, bili smo bolja ekipa

Samir Mlaćo

Metalleghe BSI je jučer u veoma zanimljivom meču remiziralo proiv favorizovane Sloge Simin Han (2:2). Gosti su rano poveli, ali u drugom poluvremenu preokret domaćih koje se sekunde djelile od punog plijena. Na kraju je Sloga ipak došla do drugog pogotka i osvojila bod. 

U Jajcu su bili zadovoljni nakon meča, ali priznaju da žale za tri boda.

"Žalimo za tri boda, bili smo bolji. Imali smo više šansi, primili prvi pogodak iz sumnjive situacije, ali uspjeli se vratiti u meč i povesti. Raduje me što smo imali čak pet igrača u drugom poluvremenu to 21 godine, to je naše blago i naša najveća pobjeda", kazao je šef struke popularnih Kraljeva Romeo Šapina.

Na golu Sloge je debitovao mladi Zejd Muratspahić koji je u Jajce stigao iz Sloge Gornji Vakuf Uskoplje. Iako mu je ovo bio debi, Muratspahić je potvrdio da Jajčani imaju golmana na duži period.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Muratspahić je danas debitovao, došao je iz kantonalne lige, a bio je zaista dobar. Bio je jedan od tih pet igrača do 21 godine koji su iznijeli teret jako važnog meča, dok su na drugoj strani bili igrači sa premijerligaškim iskustvom. Sa ovakvom igrom i ovakvim pristupom naš opstanak sigurno neće doći u pitanje. Sve imamo u svojim rukama", dodao je Šapina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi