Hari Vukas: Europa je iza nas, naša realnost je Tuzla City jedna jako neugodna momčad
Hari Vukas kaže da će se Zrinjski sada okrenuti prvenstvenima ambicijama

Trener Plemića pred put u Tuzlu

Hari Vukas: Europa je iza nas, naša realnost je Tuzla City jedna jako neugodna momčad

Ekipa HŠK Zrinjski danas je pošla put Tuzle gdje će sutra u okviru petog kola Premijer Lige na Tušnju odmjeriti snage s Tuzla Cityjem koji je sjajno krenuo u novu sezonu.

Plemići se nakon odlične europske avanture u potpunosti okreću izazovima u domaćem prvenstvu što je potvrdio i trener Hari Vukas.

"Europa liga je iza nas, nema se više smisla osvrtati na to" - otpočeo je Vukas pred put u Tuzlu i dodao: -"Naša realnost danas se zove Tuzla City, jedna jako neugodna momčad puna odličnih igrača, puna samopouzdanja i na kraju krajeva sjajno vođena. Očekuje nas iznimno teška utakmica ali me raduje što sam u razgovoru s igračima osjetio jako veliku energiju i što su shvatili koliko nam ova utakmica znači".

"Tuzlake smo analizirali, pogledali sve njihove utakmice i imamo velik respekt prema njima, ali ne potcjenjujući njihove dodatne rezultate moram reći da im ipak neće biti isto igrati protiv Zrinjskog koji će ih na svo njihovo samopouzdanje koje imaju još dodatno motivirati. Što se tiče kadra, svi osim ozlijeđenog Darija Rugaševića su na raspolaganju za sutrašnji susret" - završio je Hari Vukas izjavu pred sutrašnji meč Tuzla Citya i Zrinjskog. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi